Blei tafsa på av legen i dag

heihei :) i dag dro mamz med meg og brott til legen på sjekk og vaksine. Jeg veit aldri helt hva jeg skal føle om det. Jeg ELSKER å møte folk, når det kommer til akkurat legen... så elsker jeg hu litt sånn på og av, så trur mamz elsker hu litt høyere enn det jeg gjør. Det er tydelig at det ikke er mamz som må finne seg i å bli tafsa på! Virker som hu driter i at mine intimsoner blir tråkka over.. hu hjelper til og med til så det blir lettere for legen å tafse! Nesten så jeg føler for å ringe valpevernet! Dro oss på vekta gjorde hu oxo! Personlig syns jeg all oppmerksomhet er bra oppmerksomhet, så måtte breie meg litt, brott fant seg i alt som vanlig, begynner å tro at han liker å bli tafsa på. Så jeg hoppa opp for å forstyrre litt på hans vegne. Det er jo tross alt MEG alt handler om!

Her venter vi på å komme inn til tafsing.

her har jeg satt meg på tronen inne på tafsekontoret. 

følte jeg måtte passe litt på mamz og glatrynet oxo. Man veit jo aldri...

 

her står brott klar til å tafses på

å her er et bilde av rompa mi for de som skulle ha behov for å kysse den, men mest fordi det er den fineste rompa i verden om jeg skulle sagt det sjøl.

vi voffes!

4 kommentarer

Andrea

07.08.2017 kl.16:22

Så nydelige :)

mittlivsomruth

07.08.2017 kl.16:23

Andrea: takk :)

heck

09.08.2017 kl.12:03

Haha, så herlig innlegg! Nydelig hunder :)

mittlivsomruth

10.08.2017 kl.00:22

heck: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

2, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits