Hipp hurra!

gratulerer med dagen alle sammen. På 17 mai, eller hundens dag som vi andre kaller det. Starta dagen med å sove lenge. Jeg får ikke lov til å gå i tog, noe som er skikkelig teit. Jeg hadde nemlig tuta det toget til nye høyder og rula gata, det er jeg helt sikker på! Mamz styra med å få tatt det tradisjonelle bilde på denna dagen. Her er resultatet 


 litt seinere på dagen dro vi å trente litt rally lydighet, noe vi er relativt ferske på. Mamz sier at vi er flinke ut i fra forholdene, hva nå enn det vil si. Jeg veit at jeg er eksepsjonell i alt jeg gjør, så liten vits å holde noe tilbake lizzom... her er noen bilder fra treningabrott var oxo med, så mamz sier jeg må legge ut de oxo..som dere ser, så er han ganske flink han oxo. Mamz var så utrolig stolt av han da han imponerte stort på agility trening forrige uke,Men det driter jeg egentlig litt i. Det er tross alt meg alt handler om.

Jeg slenger med et 17 mai bilde fra i fjor da jeg var enebarn. Ikke det at jeg ikke er gla i brotten, men alt er mye kulere når alt handler om kun meg selvfølgelig,  alltid...se hvordan jeg strålte! De få månedene alt handlet nesten bare om meg..

2 kommentarer

Martin Ravndal

18.05.2017 kl.23:17

Hipp Hipp Hurra! :)

mittlivsomruth

18.05.2017 kl.23:49

Martin Ravndal: ??????

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits