Mamz spolerte øyeblikket mitt!

hei og hopp mine undersåtter!

Jeg var på agility konkuranse i helga som var. Dagen starta med å bli dratt alt for tidlig opp, så i protest, gjemte jeg meg under trappa da vi skulle dra, bare sånn at mamz skulle få enda litt mer dårlig tid. Men vi rakk det alikavæl. Tante lene som vi kjørte etter kjører svin. Så til tross for en del bomping i kassebilen og en nesten bilsjuk lillebror så gikk det helt fint.

Jeg blei diska i første løp da jeg gjorde en liten sjarmerende feil. Andre løp gjorde jeg fantastisk! Men muttern gjorde en litt mindre sjarmerende feil. Altså hu gjorde samme feil som jeg gjorde første løp, men sånne feil er bare sjarmerende når jeg gjør di... så hu spolerte hele famen min. Altså... jeg er gla i mamzen min... men noen ganger er hu bare så korke teit! Så jeg lot hu svi litt for det neste løp. Men på siste løp hadde jeg tenkt å gå for seier. Men både mamz og jeg lider litt av noe som gjør at vi mister litt fokuset utover dagen, så det blei en fjerde plass, eller første fjerdeplass som jeg kaller det.

Her er jeg som alltid fornøyd med min egen innsatsbrott var oxo med. Etter mange forsøk fikk vi litt posing fra han oxo

mamz tok et bilde når han tissa som hu sa jeg ikke fikk lov til å legge ut av moralske grunner, men jeg sier voff det! Her er detmoahahah!

Men nok om brott, mer om meg! The motherfucking princess!jeg har attitude posing og jeg er en dåre posingog her poser jeg med brott. Posen heter : jeg har en lillebror og han er skyldig i alt og jeg er totalt uvitende. Jeg bare hjelper deg å holde styr på han jeg mamz. 

 

6 kommentarer

Lene Helgesen

23.02.2017 kl.17:33

Når du gjemmer deg under trappa og forsinker mamzen MÅ tante Lene kjøre som et svin...tenk på det til neste gang ;)...hehe :D Syns du og mamz var kjempeflinke på agilitykonkurransen jeg :)..hadde det bare stått på sjarmen hadde dere garantert vinni <3 Nå som mamz har lært reglene kommer dere nok på pallen neste gang ;)

mittlivsomruth

23.02.2017 kl.20:33

Lene Helgesen: ??

Sandra Hansen

24.02.2017 kl.13:49

haha gøy :D

mittlivsomruth

24.02.2017 kl.15:19

Sandra Hansen: ??

Rikke

24.02.2017 kl.15:27

Herlig innlegg :) Skjønne hunder :)

mittlivsomruth

24.02.2017 kl.16:24

Rikke: tusen takk ??

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits