Lillebror er hunk

Har rula gata som vanlig denna uka, mamz prøver å gi brott litt mer selvtillit, noe jeg tror hu kommer til å angre på, for han begynner å bli skikkelig høy i skallen altså. Ikke bare det at han ikke gidder å sove lenge, men han skal synge opera oxo! Mamz er ikke så begeistra for opera, hverfall ikke før hu står opp. Å når vi står opp så må vi sitte ei stønn i sofaen før det er folk av oss, men brott blir nesten overfolka det øyeblikket han åpner øya han. Jeg er lizzom sååå stor at jeg har vokst fra meg det. For flere mnd siden. Tror mulig brott er allergisk for vann oxo siden han begynner å få mentalt anfall etter han har dusja. Er det en gutte ting lizzom? Men jeg blir gledelig med på det anfallet hans så han ikke føler seg utafor.

Her om dagen på tur. Så ville mamz plutselig at vi skulle pose. Det var så fint her sa hu, men vi ga egentlig blanke halen i det Ellers begynner brott å bli skikkelig sjarmør, så tror jeg begynner å få en liten konkuranse.voffern altså! Her ga mamz han nytt slips som matcha gardinene og han poserte så stolt for kameraetVi fikk sløyfe oxo, men mamz tok bare bilde av brott til tross for at jeg prøvde å ta den av han.men jeg skal unne han litt glitrende spotlys. Selv om jeg syns det er gørrkjedelig Jeg har fått kosa masse med mamz og jeg veit hvor deilig jeg er uansett posing eller ikke. 

 

4 kommentarer

sprellvell

10.02.2017 kl.22:21

Super Hunk kan man vel fint si(:

mittlivsomruth

10.02.2017 kl.23:15

sprellvell: hehe ja ??

Gina Elena

12.02.2017 kl.20:12

Åå så søte :-)

mittlivsomruth

13.02.2017 kl.00:31

Gina Elena: takk ??

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits