Same all

ikke skjedd helt store greier denna uka heller. Litt turing, litt løping og litt trening. Mamz tok dårlig med bilder noen dager, å når hu endelig skulle dokumentere min skjønnhet, så fotobomba hu bilde. Voffelig teit azz! 

her er fra da jeg og brott kosa oss med løping i snøen, jeg har liggi i mental hardtrening, så nå løper han ikke så mye fortere enn meg lenger. Som du ser så var jeg rimelig fornøyd over det.  

ellers har jeg lekt og trent litt på å gi brott litt divanykker, syns han trang det. Prøvde å la han låne litt leker, men hver gang  ville han liksom ha akkurat den samma som jeg hadde tenkt å leke med. 

i dag er det trening igjen, litt usikker på om jeg gidder, men blir vel dratt med alikavæl, så skal prøve å imponere littegrann i dag å. Jeg er lissom så sykt dårlig på å skjule entusiasmen min, det er brott litt bedre på. Jeg fatter ikke åssen han gjør det azz!

Én kommentar

Victoria Larsen

17.11.2016 kl.17:03

<3

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits