Heizann sveizann

hei hei folkz

nå har snøen kommet! Det syns jeg er kjempestas! Sånn bortsett fra når jeg akkurat har sovet da. Denna uka har Jeg og brott gått turer, løpt litt fritt og trent litt agility. Stort sett det vi pleier å gjøre, men vi har lekt masse i snøen i "hagen" oxo. Her er fra turen i gårjeg og brott var hoppende glade for å gå tur i snø, men tror mamz hadde vært litt mer hoppende glad om vi hadde vært en tanke mindre hoppende glad, om du skjønner? Jeg var litt underernært på bildeposing, så jeg gikk foran på bilde, så dere skulle få se meg litt bedre.

I dag har det blitt en kort daffetur. Viktig å holde hviledagen hellig har jeg hørt, men jeg lurer litt på hvilken tomsing som kom på den frasen egentlig.

Men jeg har faktisk fått posa litt i dag, til deres store glede.. her er den yndige posen min som jeg kaller for : kjære du mamman min, kan du se på meg.og her er posen som jeg kaller for : hei du! Jeg prøver å værra yndig her! Don't push it! 


 

 

på kveldene som jeg har vært ekstra sliten, så har jeg liggi å kosa meg litt innat brott. ( slapp av, vi er ikke genetisk i slekt ) selv om jeg noen ganger syns det er litt dritt at brott oxo skal få ting og kjærlighet fra mamz, så er jeg ganske gla for å ha en lillebrott.

   

 

 

2 kommentarer

barepappamin

07.11.2016 kl.14:44

Fin hund! :)

mittlivsomruth

07.11.2016 kl.15:18

barepappamin: takk :)

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits