Just another week in doggylife

Denna uka har gått litt fort egentlig.mamz har ikke vært veldig kreativ med oss denna uka, og hu har vært jævla dårlig til å ta fram kameraet oxo. Hu var så smekk å klarte ikke å ta no bilder da vi var en liten tur i byen i går for å sjarmere en gang. Men hu klarte å ta noen kjipe bilder fra no kveldsturer vi har hatt. 

på onsdag var vi å løp og rusla litt i gamle trakter. Men null knipsing til tross for flott posing.Trur ikke mamz har fått med seg helt hue denna uka altså. Så jeg har mast litt ekstra på hu for at hu ikke skal glemme at det er meg alt handler om. Men det kan være slitsomt å mase hele tia, selv om jeg prøvde så lenge jeg makta. 

mamz var litt sliten i går etter jobb, men tok oss med på en koselig kveldstur, som jeg syns var kjempedeilig. Hu hadde håpa på å sove lenge i dag, men siden hu vekte oss i går, så blei jeg og brott enige om å vekke hu vært tiende minutt fra kl åtte fram til hu gikk lei og sto opp. Så mamz er ikke i så veldig strålende humør i dag, noe som var ganske synlig på tur i dag..mamz hater nemlig å bli vekt før enn hu har planlagt. Men noen ganger har jeg bare en liten djevel inni øret som jeg ønsker å lystre. Men jeg er strålende fornøyd. Mer våkentid med mamz, leking og diskusjoner med brott og tidligere tur. Så ganske allright lørdag for min del.. goff helg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits