Ut på tur klatremus

i dag dro mamz meg ut av senga litt for tidlig syns jeg.. hadde tenkt å nekte å stå opp, men brotter var lizzom klar, så da dro jeg skinnet mitt etter..

Da mamz begynte flakse rundt etter ting hu ikke fant, så lukta jeg at hu mulig skulle dra oss med på no rart, så jeg prøvde å gjøre meg litt usynlig, nok en gang uten hell..

etter vi hadde blitt kledd på så rusla vi i en litt lite entusiastisk gange bort til bilen. Syns vi kjørte i en evighet, så lurte litt på hvor vi havna denna gangen.. det blei visst langt oppi voffs! Å det var snø der!

Blei først litt snurt, så kjefta på en stein med snø på. Det funka, så blei litt mer motivert for å sjekke ut hva detta var. Jeg følte jeg måtte værra litt forsiktig og passe på mamz, men det var faktisk ganske gøy å klatre og bompe oppover i fjellet. Mamz var veldig gira på å komme til toppen. Men vi kom til slutt til et veldig bratt område med mye stein, og siden det snødde, var tåke og det kom til å bli fort mørkt, så snudde vi der. Men jeg og brott fikk litt kjeks og sånn, så da tenkte jeg ikke så mye på det.

Fikk en varm dusj da vi kom hjem, å etter det har jeg egentlig bare liggi her å fjerta. Har planer om å fortsette å gjørra det litt til før det er natta.

Her er vi i starten på turen 

å her ser vi på utsikten, eller tåka da. Jeg posa hele tia på veien, men mamz tok ikke no bilder av di flotte posene mine. Vanskelig med hansker sa hu.. 

2 kommentarer

QueenFitness

21.10.2016 kl.06:16

Så fin tur!

mittlivsomruth

21.10.2016 kl.09:45

QueenFitness: ja. Veldig fin :)

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits