Delte kvister

har vært en del vofs her denna uka, så husker ikke alt og alle jeg har berika livet til, men her er en liten voffsumering av det sentrale.

På tirsdag tok mamz med meg og brott på banen for å løpe litt. Det var veldig stas å ha noen å løpe med, men jeg syns ikke det var så stas at han klarte å løpe fortere enn meg. Jeg er jo turboruth! Gjør seg dårlig at lillebrotter løper fortere da. Jeg fant endelig en fotball, det var kjempekult helt til mamz tok den, men det var ganske allright å leke med brott isteden 

Her er vi i farta det var så koselig dag, så blei litt furt over at mamz dro på jobb, det blei brott litt oxo. Så han ødla puta si.. jeg lot vær å gjørra no gæærnt. Greit å få samla litt ekstra mamz poeng. I går var vi å gikk tur til byen mens kjøretingen til mamz var hos vetten for å fikses. Var innom å hilste en tur på tante oxo. Her er vi på veivar ganske sliten og kalde da vi kom hjem. Så vi slappa av litt helt til mamz begynte å dra oss ut igjen for å dra på agility. Ikke særlig kult! Jeg prøvde å gjøre meg usynlig, men det funka ikke denna gangen heller :/ men det var okey når vi først kom dit. Da vi kom hjem igjen tok jeg en varm dusj og slokna etterhvert oppå mamz  

i dag har det vært en del besøk, det er jo artig, men mamz tok med seg to av di opp i andre etg og lot meg og brott være nede aleine. DET er dårlig gjort det! Di kom garantert bare for å hilse på vakre og fantastiske meg. Syns mamz måtte svi litt for det, så jeg lagde en konspirasjon med brott for å drepe sofaputa. And we nailed it! Å siden jeg ikke pleier å gjøre sånn, så tror jeg at jeg kan lempe all skyld over på brott, var bare så dritt at jeg ikke klarte å motstå til fortsette med drepe den puta da mamz måtte på butikken en tur og jeg var aleine i stua. Men jeg sier bare at brott starta.

Tror jeg skal klare å bli vant med å ha en lillebrott å skylde på. YOLO!

4 kommentarer

ordkaos

13.10.2016 kl.23:08

Hei! Så fin blogg du har!

Sjekk gjerne ut min: www.ordkaos.blogg.no

Klem :)

mittlivsomruth

13.10.2016 kl.23:22

ordkaos: takk :)

Atle

14.10.2016 kl.23:18

Søt blogg :)

mittlivsomruth

15.10.2016 kl.10:13

Atle: takk :)

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits