Lillebror IKKE til salgs! ( alikavæl)

som dere vet, så har lilebrotter kommet hjem. Jeg syns han var så kul og kjekk, men etter et par dager så begynte jeg å lure litt på når han skulle dra, for han dro jo aldri.... det var da det gikk litt opp for meg at nå må jeg virkelig vise han at jeg er the motherfucking princess bare sånn at det ikke blir no forvirring.

Mamz syns visst ikke at det var helt greit, så på trass satte jeg meg under trappa, så hu kunne se hvor fælt det ville vært uten meg.. i et kvarter vaffal..

her er jeg ganske pisst for at jeg fikk beskjed om å legge meg. Prinsesser legger seg når di vil! 

 

Jeg vurderte litt om det lot seg gjøre å selge lillebrotter uten at mamz fant det ut, men det hjalp litt å sove på det, så da blei det litt greit alikavæl at han fortsatt var der..

da vi var ute i hagen så møtte vi på onkel ulf, det var stas, har aldri møtt han på denna sia før, så da fikk han hilse på lillebrotter oxo. Å jeg fikk oppleve hvor dritt det kan værra å være kortvokst. 

har ikke blitt no bilder fra turene vi har gått siden mamz syns det blir litt styr foreløpig, jeg syns det bare er en dårlig unnskylding, for hu er tydeligvis rævva på å multitaske.. men hu har heldigvis evna å ta noen bilder inne.

Her er meg og brotter, jeg har begynt å forstå at han er litt "spesiell" han ser nesten litt mongo ut noen ganger.. 

lillebrotter er veldig kjekk og vanskelig å ikke like, så jeg skal akseptere at han aldri drar, prøve vaffal.

 

Seeee så fiiiine vi er <3 

2 kommentarer

naturoghund

06.10.2016 kl.14:38

så fine dere er. selv har jeg to små søstre. der den yngste kan være skikkelig pest og plage. men hun vokser det vell av seg.

hilsen talita :)

mittlivsomruth

06.10.2016 kl.17:23

naturoghund: takk. Ja det meste går seg som regel til :)

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits