Lille brotter har kommet hjem!

i går dro vi å henta lillebrotter. Jeg hadde ikke møtt han før, så jeg prøvde å virke litt snurt og uinteressert, men jeg klarte det ikke så lenge, mamz hadde ikke fortalt meg at han skulle være så KJEKK! jeg blei nesten litt overvelda over hvor kjekk han var faktisk.

Men han virka ikke så veldig kul... jeg bare se på meg sepåmeg tjoho. Men han lot seg ikke helt sjarmere av meg, så jeg tenkte at det måtte serriøst værra no gæærnt me'n.

Han var veldig tålmodig med meg, så jeg tror nok at han syns jeg var allright. Jeg skjønte på mamz at han kanskje var litt spesiell. Og når vi kom hjem, så var han redd for søstrene mine. Dissa små teite søstrene mine som ikke finnes skumle i det hele tatt, så han er nok ikke like badass som meg, men det skal jo en del til egentlig...

siden mamz måtte bære han opp trappa i går da vi skulle legge oss, så prøvde jeg å trene han litt i dag så han fant ut åssen han skulle gjøre det, jeg er ganske god til å hjelpe andre, men bare hvis jeg gidder da.

Jeg syns det var litt rart at han skulle sove her, så jeg vekte mamz jevnlig i hele natt bare for å finne ut om detta var fakta, det var det visst...

han har vært litt kulere i dag å leke med, så jeg tror detta blir ganske bra jeg, selv om jeg syns mamz bruker litt av MIN tid til å dulle med han. Siden han virker litt pinglete, så driver jeg å boffer litt på lyder jeg ikke hører, bare sånn at han veit at jeg passer på.

Her er når vi kom hjem i går, ja han er skikkelig kjekk og nei jeg klarte ikke helt å skjule det... 

her er når en av storesøss ville hilse på han, ser ikke ut som at søss var helt overbegeistra, men hu der er generelt lite begeistra for det meste bortsett fra pillebrett og pads egentlig..

 

her er fra i dag, når han begynte å forstå hvor kul jeg er. Det skal godt gjørras å finne noen vakrere brott og søss enn oss. Jeg lukter nesten litt modellkontrakt... 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits