Motherfucking princess

 hallo på dere! Har vært litt pisst i det siste fordi mamz har hatt en del å gjørra, og ikke brukt all sin tid på meg, når skal den kjærringa lære?

På tirsdag var det litt stresstur fordi mamz ikke hadde fått med seg at hu måtte dra tidligere på jobb, men jeg rakk heldigvis å tøffe meg litt for folka i gata før hu dro.  

i går tok mamz meg med på agility, som om det skulle værra plaster på såret? Jeg viste med vilje en av di dårlige sidene jeg ikke har, bare for å gi tilbake litt, men siden mamz klarte å svelge en bugs og nesten kræsje med et rådyr på vei hjem er vi nesten skulls ..

dagen i dag starta helt greit, på tur så blei det litt sånn halv entusiastisk posing fra min side..når mamz kom hjem fra butikken i stad, så hadde hun med en ball som visstnok er lagd for at sånne som meg ikke får ødelagt den, og som jeg ikke får tak på. Så nå er jeg fly forbanna egentlig! Hva i hælvete skal jeg med en ball jeg ikke får tak i? Dustemamz!

Her er når jeg fikk den, da jeg trodde den var kul..men jeg får jo faen ikke tak på den! Jeg har kjefta den huden full i en evighet nå, så nå kan mamz angre på at hu betalte en liten formue for å få mindre husfred!sjekk detta faenskapet a! JÆVLA HOREBALL! DUSTEMAMZ!

5 kommentarer

Helle

30.09.2016 kl.00:12

Stilig blogg ! Sjekk gjerne ut bloggen min om friluftsliv i finnmark !

Sandra Hansen

30.09.2016 kl.09:43

heahe morsomt! :D

mittlivsomruth

30.09.2016 kl.11:29

Sandra Hansen: ??

Sandra Hansen

30.09.2016 kl.18:37

Så morsomt at du skriver denne bloggen;)

mittlivsomruth

30.09.2016 kl.22:23

Sandra Hansen: takk. Jeg syns det er veldig gøy å legge stemme på dyr for å få fram personligheten :)

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits