Halloffen

Natt til i går når mamz gikk på badet, så fikk jeg en akutt trang til å hoppe opp på senga hennes og suttebite på dyna hennes. Jeg klarte faktisk å gjøre det nesten ubemerket, bortsett fra at jeg tok med en liten bit av dynetrekket for å beholde som sutteklut. Fem minutter fikk jeg ha den suttekluten. Nytter jo faen ikke å få ha noe for seg sjøl i detta huset. Får alltid høre NEI det er farlig!  Vettu mamza?! ALT ække farlig vettu! Dessuten er jeg tøff nok til å tåle det meste!

Rusla en runde i går så jeg fikk posa litt i gresset, jeg var litt mer sexy enn jeg pleier, så litt usikker på om bildet egner seg på nett, men her ærre. 

i dag hadde mamz tenkt til å sove lenge, men det gadd ikke jeg! Når hu har vekket meg med klokker hele uka, så var det faen meg på tide at jeg fikk tatt igjen litt å!

Da vi hadde stått opp ga mamz meg litt massasje, men hu stoppa for å ta bilde av meg. Jeg bare HALLO! sa jeg at du skulle slutte?! I DON'T THINK SO!  

noen ganger er jeg bare nødt til å klappe til mamz for å få oppmerksomheten hennes. Jeg gjør det ikke så hardt altså, bare sånn at hu snapper ut av tankene sine hvis di ikke handler om meg.. 

 

 

blei ikke no bilder fra turen i dag. Kanskje like greit, for jeg har egentlig vært litt snurt for at mamz har hatt andre ting å gjøre, og ikke brukt all sin tid på meg.

Ellers i dag har jeg prøvd å snike meg til å banke støvsugeren og vaskekluten uten hell. Men dagen er fortsatt ung, så hvem veit hva dagen bringer.

2 kommentarer

Henriette Celin

25.09.2016 kl.16:03

For en søt hund <3

mittlivsomruth

25.09.2016 kl.16:09

Henriette Celin: takk :)

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits