Buzzzy bee

Dagen i går var litt travel for mamz, så jeg blei levert til barnevakt ( bessa) som gikk tur med meg mens mamz var på møte i byen. Jeg blei henta midt i gata på vei hjem fra tur, så mamz hadde nok litt dårlig tid.. da vi kom hjem, blei jeg prakka på middag. Den gadd jeg ikke å spise helt opp, mamz veit jo at jeg liker å summe meg litt hjemme før middag. Mamz dro fra meg igjen for å dra på kurs. Jeg la meg å sov litt, oxo blei jeg så gla fordi jeg trodde mamz kom tidlig hjem, men det viste seg å være tante stine isteden. Skikkelig nedtur! Ikke det at tante stine ikke er kul, men jeg syns bare at folk er kule hvis mamz oxo er der...

i dag har vi rusla litt i byen for å besøke en annen tante på kontoret.

Her er meg som rusler med stilÅ her er meg hos tante på kontoret. Sjarmerende og uimotståelig som alltid.Selv om det er stas å besøke tante, så syns jeg det var litt dårlig at jeg ikke blei underholdt under hele møtet . Jeg er jo tross alt the motherfucking princess. Jeg er ikke lagd til å bare sitte og se søt ut, ikke uten å gi beskjed om det vaffal.

 

Etterpå dro vi til bestemor fordi mamz skulle klippe litt på kattesøskene hennes. Bestemor var skikkelig kul i dag å lekte masse med meg. Her er bestemor og meg i lekefarta.

som dere ser så hadde vi konkurranse i grimaser. ( noe jeg vant så klart)

etterpå fulgte bestemor oss til bilen. Da vi kom hjem klarte mamz å gi meg mat på riktig tidspunkt for en gangs skyld. Nomnom.

Her er bilde fra da bestemor fulgte oss. Det var så stas! Men jeg mistenker at bestemor syns det var litt greit at jeg dro... kan sikkert være litt krevende å være sammen med noen som er så fantastisk som meg over lengre tid..happy dayz folkz!

4 kommentarer

Joacim

22.09.2016 kl.21:29

Tror nok bestemor vant den først grimaser åzz!!

mittlivsomruth

22.09.2016 kl.23:38

Joacim: haha

Lotte og Thea

23.09.2016 kl.11:05

så søt <3

mittlivsomruth

23.09.2016 kl.14:03

Lotte og Thea: takk :)

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits