Forbredelser til nye eventyr

dagen i går starta med at jeg vekte mamz et kvarter etter klokka ringte, så det var veldig bra av meg syns jeg, blei nesten litt høy på pæra ei stønn av det. Da vi skulle ut å gå tur, kom mamz på at hu skulle gi meg flottmiddel, så hu lot meg vente i gangen mens hu henta det. Det syns jeg var ganske ugreit i grunn, så i protest velta jeg veska hennes opp ned så alt ramla ut, var veldig tydelig at den veska trang en opprydning for å si det sånn, og det at mamz går rundt med sprettballer med lys i veska som jeg ikke får leke med, syns jeg nesten er på grensa til omsorgssvikt egentlig...

I dag har vi trent litt for å bli med på lydighetskonkuranse etterhvert. Det kan være litt frustrerende å lære nye ting, men det er ganske motiverende å høre hvor flink jeg er. (Selv om jeg allerede veit det)

Jeg kjenner at konkurranseinstinktet mitt begynner å bli ganske heftig, så jeg skal virkelig gå inn for å vinne masse stæsj, så mamz blir nødt til å gi meg en trofevegg vaffal.

mamz har vært utrolig dårlig med å ta bilder i det siste, men hu tok et bilde i stad, bare sånn at dere skal få litt eyecandy. Værsågo!  

5 kommentarer

Elisabeth

20.09.2016 kl.22:17

Søt <3

mittlivsomruth

20.09.2016 kl.22:19

Elisabeth: takk :)

Jeanin Michelle

20.09.2016 kl.23:15

Fin blogg!

Liker du å lese om trening? Les gjerne min blogg da vell :))

Anita Dalsrud

21.09.2016 kl.21:28

Morsom lesning jeg er stadig imponert!

mittlivsomruth

22.09.2016 kl.12:38

Anita Dalsrud: hehe. Takk <3

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits