Litt fjas om livet og lille meg

i dag tar jeg livet ganske med ro, så jeg og mamz får endelig kosa voffs litt. legger ut litt eldre bilder, så ikke jeg skuffer dagen deres med å ikke få se bilder av fantastiske meg.

Her er et bilde av lille megvar/er jeg ikke en nydelig liten klump?

 

Her er et av mine første møter med mamz. Hu lukta bare helt fantastisk! Å når jeg hørte noen si begeistret juttetutta, så visste jeg at det var mamz som kom <3en stund etter jeg flytta til mamz, så dro vi å besøkte bestemor, det var SÅ stas! Jeg bare.. SE PÅ MEG SEPÅMEGSEPÅMEG! Selv om ikke bestemor kanskje var like begeistret som meg, så tror jeg at hu syns jeg var litt allright.her er bilder fra sist gang jeg møtte bestemor, hun begynner å bli litt gammel, så hu er ikke like kul som hu pleide å være, men jeg er gla i a fordet.å her er lille meg på fanget til mamz, det var her jeg begynte å forstå hvor nydelig og vakker jeg er, fatter ikke at jeg ikke forsto det før... det var jo SÅ obvious!Som ​jeg har nevnt før, så er jeg dronninga av gata og sentrum i universet for di fleste, så jeg må regelmessig vise min sjarm for naboene. Her er noen bilder fra sist gang.som dere ser, så er jeg ganske populær.. ikke vær lei dere for at dere ikke er like populær som meg, noen faller det bare mere naturlig for enn andre. Å man trenger ikke å være populær for å være vennen min, jeg syns egentlig det er greit å slippe konkurransen... ikke det at jeg hadde tapt den altså, men den er lizzom bare grei å slippe...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits