Flink turboruth

i dag starta jeg dagen med å hjelpe mamz til å stå opp når vekkerklokka ringte.( eller en snau time etter, beregning av tid er ikke min sterkeste side.. ) Når hu begynner å le fordi jeg er så søt, så veit jeg at oppdraget er fullført.

Blei bare litt kjapp lufting før mamz måtte dra ut en tur. Jeg har begynt å få lov til å slippe bur når mamz drar, noe jeg tror hu syns er superstas siden hu er så sinnswoffs glad når hu kommer hjem igjen, selv om jeg bare har ligget og slappa av på sofaen. Jeg fikk høre (ikke overraskende) hvor flink jeg er, oxo fikk jeg en tyggepinne som jeg alltid prøver å dele med mamz, men hu vil av en eller annen rar grunn ikke spise på den..etterpå overraska mamz meg med å dra på agility selv om hu sa for noen dager siden at vi måtte droppe det. Så da fikk turborutten i meg vist seg litt. Jeg beviste selvfølgelig for mamz hvor flink jeg er, men bare når ingen filma sånn at det ikke blei dokumentert. Jeg har tross alt et badass rykte jeg må ta litt vare på... følte ikke veldig for å posere så mye i dag, syns egentlig at jeg er like fantastisk uanwoffs.

Her er jeg i farta.

og her er meg som gir faen i åssen jeg ser ut...men som du ser... så er jeg like nydelig fordet. Jeg klarer bare rett og slett ikke å se stygg ut.

Hvem er den vakreste og den flinkeste i landet her? Jo.. det er MEG det!

3 kommentarer

mygaylife

15.09.2016 kl.20:17

yeeeey :) Cozmo baaare sover i dag han :)

Ta en titt på bloggen min i dag :D Å legg gjerne igjen et spor <3

Amanda-Kristine Berg

15.09.2016 kl.23:20

Haha for en morsom blogg! Denne kommer jeg garantert til å følge. Har en liten dachs selv, men han sover heller ett par timer ETTER at vi har stått opp. heh

mittlivsomruth

16.09.2016 kl.00:03

Amanda: tusen takk :) hvis ruth skal sove timer etter vi har stått opp. Da må vi stå opp tidlig. Hehe

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits