It' a harddog life

mamz pleier å kalle meg terrorist noen ganger. Jeg tror det er en bra ting, siden hu alltid sier det hver gang jeg har vært så flink til å ødelegge di fine lekene jeg får. Tror mamz har synske evner siden hu alltid greier å tippe hvor lang tid jeg vil bruke på å drepe di.

Her er et bilde av den flotte tyggeleke bamsen jeg fikk. Mamz sa at hun regna med at levetida ville være en halvtime.og her er bilde av bamsen etter en halvtime...akkurat som mamz forutså.

Mamz sier at dette er grunnen for at jeg ikke har så mye leker framme, og at hu blir så oppgitt over at leker som er lagd for å tygges på ikke tåler min tygging..

siden mamz er syk om dagen, går det litt utover meg og at ting ikke er så spennende om dagen, noe jeg syns er skikkelig woffs. Men hu har lovet å gjøre opp for seg i morra. I morra er det din dag sier hun. Selv om jeg synes det skulle vært min dag hver eneste dag, så blir jeg glad når hun sier det, så i morra er det jutt sin dag. ( logresmilefjæs ) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits