Litt dogfacts om meg

 mitt navn er ruth. Jeg er en aktiv, glad og populær jente. Alle i nærområdet veit hvem jeg er og di stråler hver gang di ser meg.

Mamzen min og jeg opplevde kjærlighet ved første blikk da vi møtte hverandre. Vi er nesten som tvillingsjeler.

Jeg har fire litt plagsomme storesøstre som hele tiden skal ligge akkurat der jeg har tenkt til å legge meg og prøver å stjele oppmerksomhet fra mamzen heeeele tia, men bortsett fra det er di ganske allrighte. Jeg hadde en storebror som het zafir, som blei veldig syk og døde noen måneder etter jeg kom. Mamma har sagt at jeg hadde enda en storebror som het zanto, men han døde før jeg blei født.

Mamzen drar meg med på agility omtrent en gang i uka. Jeg prøver å late som jeg ikke liker det ved å nekte å bli med, men når vi først kommer på banen så klarer jeg ikke å styre meg lenger. Jeg vil hoppe over ALT og løpe igjennom alt. Og jeg hater å måtte vente på tur. Å vente er egentlig noe av det værste jeg vet, en side jeg har arva av mamzen trur jeg.

Anywoffs.. her er et bilde av meg og søstrene mine, siden jeg har ti tomler, så har mamzen mekka, så hu måtte jo seff legge på sånn sentimental greie der, det må værra sånn mamzting..

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivsomruth

mittlivsomruth

1, Svelvik

Jeg heter ruth og er en staffordshire bullterrier. Jeg er en tøff mammadalt som kommer til å blogge om det som opptar meg :)

Kategorier

Arkiv

hits